Де ти?

Екатерина Ефименко
Де ти? Торкнись рукою
Очей моїх, заплющених у сні.
Відчуй – лилась рікою
Печаль із них, дарована мені.
Де ти? Торкнись струною
До пальців, що від холоду тремтять,
До крил, які без тебе не летять,
Без тебе – льодом вітер за спиною.
Де ти? Торкнись сльозою
До слів моїх до тебе у листах.
Я, може, помилялась у словах,
Але й без них була завжди з тобою.