Мандруючи життям

Алена Тре
Куди ми прямуємо? Разом? Окремо?
Кермом нашим служить всесилля любові.
Ось тільки лиш напрямок ми оберемо -
І знов попливемо під прапором волі.

Співаємо вголос, не знаючи втоми,
І сонце не сліпить відкритих очей.
Безстрашно зустрінем і бурі, і громи,
Бо ж стільки натомість іскристих ночей!

Байдуже до розкоші, гроші - до чорта!
Нічого на світі нема, крім весни!
Мандруєм життями із порту до порту
У спробах пізнати баланс глибини.