Тв1й син

Татьяна Гребенюк
Розпалася наша сім,я.
І розійшлися в різні боки,
Рідні люди.
І вже не тато мама і я,
А тільки мама і я.
Тата не буде.
Тато, таточку , татусю,
Чи ж в тебе серце не болить.
Як же тепер твій син,
 без тебе буде жить.
До кого жалітися побіжить.
Кому розкаже свої біди.
Тобі татусю, атестат зрілості,
Син не покаже,а ти сину,
Слова напутнього не скажеш.
Пройдуть роки,
Й наступить мить.
Коли  геть сивий,
Ти прийдеш до сина.
Та чи простить тебе твій син?
Та чи простить?