Церковна братва... Вова Ковальчук

Оксия Жмгоо
***
У християнській церкві
Своя ієрархія
Є пахани
Є півні
Наприклад в католиків
Пахан – Папа
Ще кажуть Папік
У православних ієпископ
Що до півнів
Треба подумати

В них є свої разбірки
Що до статусу
І авторєтєту
Приходять на трапезу
Стрілка по нашому

До речі церква має
Свій стиль музикальний
Насамперед у православних
Вони читають молитву
Настільки швидко
Наче реп
Свій реп
Про мертві райони
На небі

І ось стрілка
Вони виясняють
Хто правий
Починають мочиться
Своїми тяжкими христами

Ісус знову в крові

Переможений
Йде
Якщо православний
Збриває бороду
Якщо католик
Просто йде
Якщо православний
Йому залишається один
Вихід

Читати реп