взрослые игры..

Николай Юнак
Взрослые игры
малых детей,
острые иглы
злобных людей..

Память изорвана,
сны черно-белые,
маска не сорвана-
кончились смелые..

Совесть очищена,
мысли озвучены,
планка завышена,
вкусы изучены..

Смысл отсутствует,
все повторяется,
муза безумствует,
жизнь продолжается..