Приемного апетиту

Ольга Стужная
О  чотирнадцятій  годині
Серце  стихло  на  столі
І  ти  його  у рота  кинув,
Вмокнувши  спершу  у  вині,
Пережував  неспішно,
Живо  посміхаючись  мені
І  не  помітив,  що  вторішнє
Билось  серце  на  весні,
Не  поперхнувся,  милий? --
Навіть не  моргнув
Йому  кохання  не  боліло,
І  ти  його спокійно проковтнув.
Чого  іще? Вже  душу закортіло?!
Ех,  ні! оце  вже  вибачай!
Тобі  колись подарувала тіло --
Тепер  голодний  від"їжай!