***

Ольга Стужная
Давайте  римувати
Тільки  позитивно без  печалі,
В  прірві
........................замирати
люди  так  давно  почали.
Давайте  заспіваєм
Без  правди і  усміхнено-фальшиво,
Ми   життя
........................так  граєм,
щоб  здаватися  щасливим.
Давайте  поговорим
Сам на  сам,  без  зайвих  свідків,
Ми так  ховаєм
........................наше  горе,
що  його за  кілометри  видно...