Буд вельна тематика... Вова Ковальчук

Оксия Жмгоо
***
Ти іноді буваєш такою сукою
Наче дрібна щібйонка

Оце коли кладеш цемент на стіну
І вона
Потрапляє
Під нього
Стіна вкривається смугами і все діло йде на смарку

Смугами
Злості і злості
Нервів і нервів

Це мій друг будівельник майбутній порадив написати таке собі професійне порівняння
Вірш написати використовуючи його запропонував знайомий поет

Давай залишимось
Без нікого
Я облишу своїх друзів
А ти
Цих подружок дибільних
Зауважень

Зачинимось в кімнаті розмов
До останнього….

Не зважаючи на
Писклявий і писклявий крик чайника