Тиждень

Анастасия Жарик
Понеділок - це повна розгуба,
Коли ще не знаєш, як пройде життя.
Вівторок - суцільная згуба,
Почав, ніби, жити, та душить каяття.
Славнозвісний екватор крокує -
Середа, що повная мук.
А згодом і четвер чатує,
Збудован із тяжких розлук.
Стрічає вранішнім сонцем
П'ятниця - вісник добра.
Субота з відкритим віконцем -
Скільки хочеш у нього стриба,
Все одно не дострибнеш туди,
Куди твоя лине душа,
Поверне тебе знов сюди
Неділенька грішная та.