Мечты на украинском

Ольга София
Чарівні мрії, що сховані в сердці, яке живе чорно-білим життям...
Симфонією надій крадуться у темряві крізь небудтя....
Стучаться у двері нестримним бажанням...
Дитячим яскравим таким сподіванням....
Чекай...
Зупинись хоч   на мить...
Це мрії сердця твого стуком своім рвуть тишу душі...
Прислухайся...
Подаруй їм нове життя, барвами яскравими сповнене буття....