Не мiй украинский рок

Анна Цыбульская
1.
Твої губи пахнуть гірким мигдалем
Твої очи прагнуть зазирнути в душу
Ти мій денний гість, ти підеш у ночи
Полонити тебе я не можу, я не мушу

П-В.

Не мій, не мій
Хоч тепла не відчуваю-не шукаю, не благаю
Не чий, не чий
Ці слова мені відкрились і у серці залишились

2.
Твоє серце–скло, твої сни-жахи
Погляд як шматок дощового неба
Та коли чужим здаєшся ти
Все одно кохаю- іньшого не треба

П-В.

Не мій, не мій
Хоч тепла не відчуваю-не шукаю, не благаю
Не чий, не чий
Ці слова мені відкрились і у серці залишились