Мрiйниця моя

Анна Цыбульская
1.
Почуй мої слова
Дай відповідь знайти
Відкрий свою печаль
Чого бажаєш ти?

Вже майже не зі мной
В полоні у небес
Ти знов не на землі
Ти знов летаєш десь

Приспів

Мрійниця моя-
Незбагненна ласка,
Недосяжна, неземна
Зоряная казка
 
Мрійниця моя
Найбажана в світі
Знає де печаль твоя
Швидкокрилий вітер
2.
Я все тобі прощу
Я все змогу пройти
На волю відпущу
Лети собі,лети.

Лети за неба край,
Відчуй прозору вись
На зовсім не зникай
До мене повернись

Приспів

Мрійниця моя-
Незбагненна ласка,
Недосяжна, неземна
Зоряная казка

Мрійниця моя-
Світла,чиста врода
Знає де печаль твоя
Гірна срібна вода

Приспів

Мрійниця моя-
Незбагненна ласка,
Недосяжна, неземна
Зоряная казка

Мрійниця моя,
Дивлячись на тебе,
Знає де печаль твоя
Вільний птах у небі