Та мниця очей твоiх

Анна Цыбульская
1.
Далекій як сонце,бажаний як небо
Не бачу нікого навколо, крім тебе
А очі холодні, як води криниці
Ховають старанно якусь таємницю

П-В

Таємниця очей твоїх
Світло ясного дня та холод ночи
Таємниця очей твоїх
Відкриватись для мене ніяк не хоче
Таємниця очей твоїх
Сподівання мої, далекі мріі
Моїх спогад шалений світ
Бо бути без тебе я вже не вмію

2.
В полоні обставин чекаю на долю
Від тебе до тебе, від болю до болю
Здаватись так легко у края безодні
А очи знайомі сумні та холодні


П-В

Таємниця очей твоїх
Світло ясного дня та холод ночи
Таємниця очей твоїх
Відкриватись для мене ніяк не хоче
Таємниця очей твоїх
Сподівання мої, далекі мріі
Моїх спогад шалений світ
Бо бути без тебе я вже не вмію