Така гра

Анна Цыбульская
1.
Читай мої думки, шукай у своїх снах
Сумління та звуки лови у словах
Усе повернути, забув про вчора
У тебе и мене- така гра.

2.
Як два незнайомнця у натовпі ми
Чекаю поблизу- а ти у далині
Побачимось завтра, не вийшло вчора
У тебе і мене така гра

3.
Не варто чекати і гаяти час
Єдиної пісні немае у нас
Сьогодні ми друзі- коханці вчора
У тебе і мене така гра.

  Хай буде завтра
  Після вчора
  На двох у нас
  Єдина гра
  Щастя як мить
  Ну й нехай
  У днях своїх
  Мене шукай