У променi сонця

Рада Алмазная
1
У променi сонця
Сховалась любов
Вiдкрию вiконце
Я кличу вогонь

Заспiв
Мiй вогнику,де ти
Йдино,йдино сюди
Я чую,я знаю,
Не буде бiди.

Мiй вогнику,де ти
Не ховайся,знайду
Я чую,я знаю,
Я розвiю бiду.

2
У променi сонця
Палае вогонь
То вiн доторкнувся,
До серця,долонь

Заспiв
Мiй вогнику,де ти
Йдино,йдино сюди
Я чую,я знаю,
Не буде бiди.

Мiй вогнику,де ти
Не ховайся,знайду
Я чую,я знаю,
Я розвiю бiду.

3
У променi сонця
Любов на лiта
Вона наче квiтка
В душi розквiта.

Заспiв
Любов моя квiтка
Рясно,рясно цвiти
Кохайтесь,любiтесь
Та не буде бiди 2р.

12апреля2009