Для тебе

Ольга Ахтимейчук
Як зустріч нашу я чекаю!
Думки тобі я довіряю.
Милуюсь зіркою ночною...
В обіймах ми стоїм з тобою.
В твоїх очах побачу літо,
Росою листовиння вмите...
Дивитись в очі-ні!Не можу,
Красу їх мрій не переможу.
Твій тихий шепіт,прислухаюсь,
Волоссям вуст твоїх торкаюсь.
А час так скоро пролітає,
Душа хвилиночки благає.
Кажи про все, що відчуваєш.
Наш перший погляд пам`ятаєш?
Весь світ змінився,іншим став,
Коли мене ти покохав.
О,як же добре нам з тобою!
Стискаєм руки аж до болю.
Я не віддам тебе нікому, знай,
І ти мене не віддавай.