***

Наталия Гаврош
«Не знаю»
Біль час, він тільки для Нас
Зорі у морі для вільної долі
Солод гіркий тендітний екстаз
Смуток проходить  не тільки повз час
Біль смак, все просто не так
Солод і зорі маленькі у морі
Час не солодкий а просто гіркий
Смуток це - доля а ти не такий?