Буденнiсть

Наталия Гаврош
Як залишитись такою як є?
В масовці бездарних людей
Коли розумієш що це нетвоє
Бути як Доріан Грей...
Жити лише за смаком бажання
Пізнавши прекраси життя
Але не пізнавши любові й кохання
Мабуть це - жахлива Ціна...
Вічність,буття час та надія
Портрет та безсмертна душа
У кожного з Нас є своя мрія
Яка залишилась одна
Картини та фото,що проявляють
Сутність прозора вода
Хвороба, відбиток тебе забувають
Суспільство як тінь але не твоя