Кава

Наталия Гаврош
Життя - це театр
Буденність це - кава
як постріл з гармат
В тобі я постала

З вершками та цукром
Із смаком кохання
Ти мабуть вже знаєш
Що я не остання

Із смаком смакуєш
Мене ти до болю
Мабуть відчуваєш
Що я не з тобою

Що я не твоя
Як аромат кави
І все це життя
Хіба не цікаво?..

Та смак залишився
На ніжних вустах
І ми опинились
У твоїх очах.

В зеркальному світі
Де ти це вже Я!
І ми всі одягнені
В колір Життя.