Нема правди

Татьяна Гребенюк
Небуло на світі правди, нема, і не буде.
Бо святої правди ,цураються люди.
Брехня нечестива ,та зате лестива.
Підлеститься підповзе, зміюка паршива.
Наобіцяє цяцянок,та й навіша локшини  на вуха.
А ми й раді отій брехні ,думаемо добра.
Бо їй все єдино ,вона вам того набреше,
Що хочете слухать.
Правда--кривда бо вона правдива.
Каже в вічі те що бачить.
Без прикрас,зла,  жорстока, та не добра.
Бо не гладить, бо не хвалить, бо не лестить нас.
Правда коле. правда ріже,  правда убива.
Хто ж захоче правду слухать?
Правду як захочеш так повернеш.
У кожного своя  правда
І хто скаже вам, що  вірить в правду,
Не вірте тому  люди.
Не було на світі правди .
Нема і не буде.