ïðèçíàíèå áàðàáàíùèêà

Îëåã Ýéíàð
                á
             á                à                è                û
                -                õ
      à                ð                á                -
                à                ï
   ð                à             ð                à
                à                ë
      ß                á                á                î
                à                ÷
            à                à                í                å
                í                í                ê