Двi вiчнi дороги

Иван Дорош
Дві вічні дороги лягли рушниками,
Кохання й розлука крізь серце пройшли.
Завжди вони будуть стелитись між нами,
Бо долю одну ми з тобою знайшли.

Хай небо сміється і плаче дощами,
І пісня лунає про нашу любов.
Червона калина пишається нами,
Бо в нашім коханні калинова кров.

То дай ще нам доле любові напитись,
З твоїх кришталевих, цілющих джерел.
Щоб серцем  як в повінь водою розлитись,
Торкнутись до вічних, омріяних перл.

Хай часу не знають окрилені мрії,
I квітнуть сади на дорогах земних.
А радість в душі на світанні зоріє,
І вічність засне на долонях твоїх.