Владимир Туков Ева Яблокова Лицей наш Меркурий

Яблокова Ева
             Владимир Туков  Ева Яблокова

              ЛИЦЕЙ НАШ "МЕРКУРИЙ"
              ( лицей г.Донецк, Украина)

   1. Пусть дарит «Меркурий» удачу , -
      Во всём благодарны ему !
      Меркурий– посланник вестей добрых - значит ,-
      И учатся здесь потому !-
      Лицея ведь двери открыты
      Для тех , кто  так верит в себя :
      «Меркурий», радушный лицей наш «Меркурий»,
      С тобой теперь  быть нам всегда !

2. В лицей  поступают с желаньем
   Освоить фундамент наук .
   Уроки , зачёты , контрольный экзамен , 
   Компьютер и книга -  здесь друг ;
   И мудрый учитель - всезнайка  ,-
   Хоть строг , но , увы , справедлив ! 
   «Меркурий», –счастливый лицей наш «Меркурий»,
   Где светлые добрые дни !

3. Не чужды искусства основы , 
   Что мир согревают теплом   !
   Просторные классы ,  уютные холлы…
   Лицей –  твой второй словно дом !
   И в будни , и в праздники  вместе :
   «Меркурий» - душа-талисман !
   «Меркурий», «Меркурий», лицей наш «Меркурий»,
   Чудесной судьбою нам дан !

    Пр. :
  «Меркурий», лицей наш «Меркурий» !
  Учись правовед , финансист !
  Меркурий- посланник желаний удачи ;
  Стремись «профи»  быть , лицеист !


            
            ЛІЦЕЙ НАШ «МЕРКУРІЙ»

1.Дарує талан нам «Меркурій» ,-
  За все дуже вдячні йому !    
  Посланець вістей добрих саме Меркурій , -      
  Навчаються в ньому тому !
  Для тих  тут відчинено двері ,
  Хто вірить так в себе завжди :
  «Меркурій» , привітний ліцей наш «Меркурій» ,
  З тобою весь час тепер ми !


2.Ідуть до ліцею з бажанням 
  Засвоїти базіс наук .
  Уроки та заліки , звітний екзамен ,
  Комп’ютер і книга -тут друг ; 
  І вчитель- всезнайко  , – хай строгий  ,-
  Але справедливий завжди !
  «Меркурій» – щасливий ліцей  наш «Меркурій»,
  Де світлі  та лагідні дні ! 

3.Не чужі мистецтва основи,
  Теплом що наповнюють світ !
  І класи просторі, і затишні холи ...
  Ліцей -наче другий наш дім !
  І будні , і свята - всі разом :
  «Меркурій» – душа талісман !
  «Меркурій», «Меркурій»- ліцей  наш «Меркурій»,
  Даруєш нам завжди талан !

   Пр. :
«Меркурій», ліцей наш «Меркурій» !
Навчайсь правознавець, навчайсь фінансист !
Меркурій –бажання талану посланець !
На «профі» рівняйсь ліцеіст !