А втiм

Любовь Козырь
Зупинися...
___________Послухай,
_____________________я плачу,
Мої сльози вдаряють у струни буття.
Бачить Бог, що я маю за вдачу:
Я будую й руйную свої почуття.

Зупинися...
_____________Дивись -
_______________________я чекаю,
Кожен крок твій лунає у серці моїм.
Подивися, побач - я кохаю,
Я не зможу без тебе прожити. А втім...