Мiж рядками

Любовь Козырь
Я не забуду...
Я буду довго берегти у пам'яті
Думки, високим зістом зайняті,
Слова, що почуттями пройняті,
Я буду...

Я не розвію
У цьому світі незміствності,
У лабіринтах всіх умовностей
Частинку світлої духовносі.
Зумію.

Я не прощаю
Тобі нещирої твоєї радості
І почуттів пустої марнотратності.
Я розгубилася в думок безкрайності,
Я знаю...


             17.02.2003