Роберт Геррик. 520. Любимцы Судьбы

Лукьянов Александр Викторович
Роберт Геррик.

520. Любимцы Судьбы

Судьба не склонна никому
Наполнить доверху суму;
И хоть одаривать вольна,
Любимцев балует она.

520. Fortune favours.

Fortune did never favour one
Fully, without exception;
Though free she be, there's something yet
Still wanting to her favourite.