Seni arayan D nyan n derdi tutamazs n turkish

Белова Мария
Seni arayan D;nyan;n derdi tutamazs;n.
So;uk k;;;n i;inde ate; s;nmezsin.
Kapkar; gecede y;re;inde g;ne; olsun.
Ellerini her g;n seven a;;z ;ps;n.

Her gece sen uyurken m;;fik parmaklar sa;lar;n; ok;as;nlar.
Tek senin i;in y;ld;zlar r;yalar;na ;;;k tutsunlar.
Kapa;;n;n aras;nda g;rmenen g;zleri silkinsinlar.
Sana mutlu k;labilir insanlar araya araya bulsunlar.