Я шукаю у собi сили

Екатерина Соболевская
Я шукаю у собі сили               

Розірвати словами тишу,   
         
Зафарбовую сірі стіни.            

Я самотність собі залишу,               

Як єдину що, маю – втіху

Та руйную споруди з кисню,      

Безнадійна дівчина-лихо.