квiтень

Ксения Врабек
                на правах пісенного тексту. музика Олександра Лотарєва.

шкрябають всюди
          несказані рими,
голос застуди
          рветься нестримно,
горло деруть
          хвороби й зізнання.
хай заберуть
          зайве кохання
руки твої
          сухістю скуті.
стомлені дні
          лінощів суті...
я не змогла
          музою стати.
дивна весна -
          серце за грати.
замість образи -
          довго мовчати.
будемо разом
          квітень вдихати?

               28.04.2009