Я тоб1 дарую кв1ти...

Геннадий Сивак
Я тобі дарую квіти,
Ніжні, сонечні тюльпани,
Адже на усьому світі
Не знайти такої панни,
У якої карі очі,
Мила посмішка ласкава,
Риси ніжні, та дівочі,
І вона неначе пава.
Біля хати зустрічає,
Ясно-ясно посміхнеться,
Пісню щиро заспіває,
Все про те, як стежка в'ється.
Місяченько в небі сяє,
Зірки мою душу гріють -
Знаю, що мене кохає
Моя мрія і надія.

Автор Геннадій  Сівак.
18 жовтня 2002 року.