Прошу тебе...

Стевия
Прошу тебе, відай мені лиш часточку тепла!
Щоб ласку слів із уст твоїх почути я змогла.
І подаруй свій блиск очей, їх радість і печаль.
І ніжність рук, і серця стук, якщо тобі не жаль.
А я тобі себе віддам без мішури й прикрас.
Моя любов, як оберіг, зігріє всюди нас.
Добра і ласки не шкодуй, сторицею верну.
І день і ніч для тебе я коханням огорну.