Хiмiчна Сполука

Наталия Гаврош
Живильне середовище що з часом
Універсально дозволяє існувати
Природні, штучні просто з м'ясом
Ці-почуття безмежно цінувати

Антибіотики суворого життя
Ми виділили різні види
Це-хромосоми хемо майбуття
Любов-не наче альдегіди

І відчуття_це збуджиний процес
Лаболаторія-культивування болю
Де продукують фагових принцес
А ти на жаль не є зі мною...