В небо вiльною пташкою полечу

Татьяна Яцишина
I
Такий божевільний, шалений світ,
Такі незбагнені думки,
В очах моїх ледве помітний слід,
Твоєї лише душі.

Розтане цей день, його змінить ніч,
Так було і буде завжди,
Серце не знає лиш протиріч,
І в ньому розтанеш лиш ти.

Приспів:
В небо вільною пташкою полечу,
Полечу я на зустріч тобі,
Я на крилах кохання лиш віднайду
Дивне сяйво твоєї душі.


II
На світло надії летить любов,
Підносить до неба вона,
У небі літають птахи, бо знов
Весна, на дворі весна.

Скажи, що ти хочеш, прямуй туди,
Куди тебе серце веде,
Скажи, що ти хочеш, й шукай сліди,
Бо той, хто шукає, знайде.

Приспів.