Донечцi вiд мами

Мария Затворнюк
         

 

 Моя травнева нiжна квiтко,

 до тебе руки я своi

 з  дорiг далеких простягаю

 тебе я бережно беру

 до свого серця притискаю,

 волосся, голову й чоло

цiлую нiжно й промовляю:

 "З днем народження тебе,

 моя рiдненька мила, пташко,

люби життя, як я тебе-

це е твiй скарб, це е багатство.

Це те, що послано тобi

 Всевишнiм в володiння,

щоб вдосконалити тебе

пройшовши шлях

земного трудотлiння.

Радiй прожитiй

кожнiй в нiм хвилинi

Даруй тепло свое й любов

ти кожнiй встрiнутий людинi.

Похорони усе на свiтi зло,

що нищить доброти творiння.

Ти обнiми свою любов

крокуючи земним життям

завжди в ii обiймах.