Земля

Ура Лата
Соковита, несамовита,
Вранці вранішньою росою вкрита,
Кличе – дражне мене собою,
Хуртовиною в’є степовою.

Так тримає собою небо,
Тяжко ніби і ніби легко.
Така зріла, така соковита,
Вітром, ніччю, зірками вкрита.

31 января 2009 года