Роде мiй красний!

Наталия Веселицкая
Завітайте на виставку чудових робіт
класика сучасного українського живопису
та художньої різьби Василя Завгороднього.

Виставка присвячена його пам’яті.
Він пішов від нас, але залишив КРАСОТУ!

Вічна йому пам’ять та шана!

******************************************

Автор афіші – Наталія Веселицька.