Просто ж нка

Зефир Без Шоколада
В серці туга і печаль – то все даремно.
Сіпається праве око – то від нервів.
На щоці – тонка сльози стежинка.
А тебе ще називають «сильна жінка» …
То хіба є привід для печалі?
Всіх, хто ображає – шли подалі!
Посміхнись, як вмієш ти, і тільки: 
Що б там не казали – гарна жінка!
Негаразди – тимчасові тяжби.
Не зважай на те, що люди кажуть.
Гордо плечі розправляй і спину –
Всі, хто заздрив – заздрять хай і нині!
Хай ніхто печалі не помітить –
Подивись, навколо сонце світить!
Будь на людях свіжа і привітна,
Недарма ж в його очах ти квітка.
Так і звикнеш долі посміхатись –
Буде тим самим відповідати )))