Коханому

Марина Гавриш
Багато рифми у кохання
Багато е пiсень,вiршiв
Коли кохаеш все спiвае
Й два серця на однiй струнi
Коханий, милий, найдорожчий
Я цi слова скажу тобi
I поцiлую,приголублю
I буду пестить,милий мiй
Твоi обiйми такi нiжнi
I погляд,думки та слова
I де б не був тебе зiгрiе
I збереже любов моя...