Тоб, мамо...

Стевия
Чоло схиляю і молюсь
За тебе, рідна берегиня.
Твій погляд втратити боюсь
Моя любов, моя святиня.
Молюсь за руки золоті,
За очі сповнені тепла.
Нехай почують всі святі,
Щоб ти щасливою була!
Пробач за завданні тривоги,
І ночі, що не спала ти.
Я прихилю усі дороги,
Щоб разом по життю іти.
Навчила землю полюбити,
І поважати труд людей.
Лиш правдою усім служити
В дотриманні святих ідей.
За пісні, що навчила співати
І за вірші – я вдячна тобі!
Рідних, близьких людей цінувати,
Як у радості, так і в журбі.
Чоло схиляю і молюсь
За тебе, ніжна моя ненька.
Твій погляд втратити боюсь,
Моя любов – тобі рідненька!