СВО Р ДНА, АЛЕ ВСЕ Ж Л РИКА

Гусев Руслан
Коли втомлюся я боротися з несправедливістю такий,
І двері у вічне відкриють і покличуть, махнувши рукою ...
Живи рідна, я хочу щоб ти жила,
Господь дозволить щоб з тобою була моя душа!
Вона зберігати і будинок і світло в нім буде,
Дітей, яким життя дарили ми.
Не плач рідна, Бог нас не засудить! -
Будь щаслива - Живи! І про минувщину прошу тебе ... Ти не смутки!!!

Сур (Я) март 2009 года