Брутально бiлим болiсно... укр

Константин Куликовъ
***
Брутально білим – болісно.
Либонь нескінченними пролісками

Світ звідусюди повністю
І в тебе, і в мене… бозна з ким

Світанням безбарвним болото
Сповільнено билось. Було так:

Досхочу, доволі нудота
Останню залишила квоту…