НЕрвовий зрив

Ольга Стужная
НЕрвовий  зрив --
...........солодка  каша,
З  образ, думок,
...........гірких віршів,
Виконуюча роль
...........жорсткого ката
Мандрує крізь
...........всі закутки душі,
По ніжній шкірі
...........вниз до п"ят,
Зриває  дах з
...........згвалтованого глузду,
Неначе не  один,
...........а  цілих  п"ятдесят
В мозок зливають
...........відра  бруду,
Все швидше  й
...........швидше, до тремтіння
Клубок  повзе
...........із горла  в  мізк
Таке собі
...........знайомство з  тінню,
Звичайний крок
...........на сходинку униз...