Дощ

Ура Лата
Хочу стояти під цим дощем,
Бути мокрою ним.
Хочу стояти з тобою під ним,
Співати пісень.

Хочу мокрою бути ним,
Лизати солоні скроні,
Торкатися його крапель хмарин,
Миритися з ним.

А як минеться, зупиниться час,
Будем чекати нового.
Наше щастя, знайдем його -
Жуватимемо Сонце.

12 травня 2009 року