Свiчка, свiченька, свiча...

Наталья Кошкина
Свiчка, свiченька, свiча,
Тремтить вогник в ночi,
Це горить душа моя
В небо дуже хоче.

Прилетiли, не дають
Янголи летiти,
Кажуть, що потрiбна тут
Людям и щоб жити.

Свiчка, свiченька, свiча,
Вогником блимає,
Ти не рвiсь душа моя
Небо почекає.