21

Творча Натура
твій аромат проникає у кожну клітину мого тіла, зачіпає найніжніші струни, доводить до ейфорії....
я хочу тебе завжди, а в не підходящий час і місце хочу тебе ще дужче....
ти мій наркотик, твої гарячі дотики змушують заплющувати очі від задоволення і сильніше, сильніше вдихати тебе, проклинаючи повітря яке розводить твій аромат...
хочу бути наповнена лиш тобою...
облизую губи після кожного поцілунку аби не втратити ані краплини тебе...
ти така різна, моя Любов... ти можеш змусити мене задихатись або дихати глибоко. рівно, заспокоюєш...
зцілюєш мене... з тобою я сильна... перед тобою я безсила...
деколи я тремчу від твоїх пестощів. але без тебе - агонія...
кажуть ти мене колись вб'єш, а я дозволю бо люблю занадто сильно...
я не можу боротись з цією любов'ю, не хочу....
хочу тебе просто тут і зараз!!!
- Офіціант, КАВИ будь-ласка......