Весiльне Свадебное - на украинском языке

Татьяна Вечерняя
Ой на дворі дзвони
Та й дзвони лунають
На веселе свято
Всіх людей скликають!
На велике свято
Шани і любові,
Побажать приходьте
Молодим здоров’я.

Батьки зустрічають
Їх хлібом та сіллю.
Ой, далеко чути
Те гучне весілля.
Батьки зустрічають
Та благословляють.
Злагоди, любові
У житті бажають:

- Про родину дружну,
Щоб всі люди чули
І до Вас дорогу
Друзі не забули.
Лихо обминало,
Щоб завжди оселю,
А життя було вам
Довге та веселе.

Щоб жили щасливо
В мирі та любові.
Хай Господь дарує
Діточок здорових!
Діточки були щоб
Як і Ви красиві,
А ми приїздимо
На срібне весілля!