Футбольная драма. Девушка и милиционер

Пётр Лавренчук
               
Футбол це свято українське-
Це гра мільйонів дітлахів
На стадіон мале дівчисько
Біжить до фанатів-"пацанів".

Хлопчина в БЕРКУТИ пішов-
Романтика - "Давай видовищ!"
В поліції свій фах знайшов
Таке життя - ну що пробиш?!

Де тисяч сто - там завжди сварки,
Емоції та невгамовні почуття.
Реклама "фаерів" - це бізнес
В Європу йдемо,таке життя.

Під гуркіт й свист на стадіоні
Хтось бійку справжню учинив
Тоді "міліція в законі"
Давай ловить!Хто це зробив?

Вони зустрілись , як ведеться
Їй в очі глянув й "не зомлів"
А потім в плечі ,та в обличчя
Дівчині сходу - "зарядив".

Вона кричала і стогнала
"За що?Ой мамо,як болить!"
Садизм гуманним не бувае
Таке життя - ну що робить.

Не буде квітів та весілля
Вона у камеру, він в полк
Напється він і вже з похмілля
Сам собі скаже:"Я урод!"

Там де кохання завжди сльози
І щоб там, хто не говорив-
В юнацтві серце заморозив
Але закон він захистив.

Дівчина стала "кіно- діва"
Скандал поширив Інтернет
А журналісти та міністри
Мололи свій, як завжди "бред".

Колись на грі Спартак-Динамо
І я, у бійки устрявав
Штовхали нас кремезні "фани"
Наш полк, людей оберігав.

Пройшли роки - вже нові драми
Реклама й бізнес робить все;
Не треба нам таку рекламу!-
Вона, до "фашиків" веде.