Честь моя...

Женская Любовь
Прокинешся ти заспана
  Погода буде класною
Ти вистребнеш iз лiжечка
  Холоднi будуть нiженьки
Холоднi будуть рученьки
  Всю нiч ти мене мучила
Всю нiч ти мною тiшилась
  А ранком мов покришенi
А ранком мов пожованi
  I честь моя сплюндрована.