Тебе знайшла я на муку...

Женская Любовь
Ми ще не знаєм ,що сталося,
 Чому з тобою розсталися,
  Чому з тобою зустрілися,
   Як дві берези схилилися.

     Знов заклопотані очі
      Знов заклопотані руки
       Тебе шукаю до ночі
        Тебе знайшла я на муки…