За Шахтёра!!

Женская Любовь
Всю ніч як чукча я не спала
Бо за Шахтар я вболівала
За що обрік мене на муки?!
Схопив і прив"язав за руки!
На дошках голих..в темній хаті..
Команді помагала грати
За українських негритосів
Молилась я.Колінка й досі
Нагадують мені ту ніч...